lørdag den 29. juni 2013

Den sidste uge på TSE

Hej alle,

Nu vil jeg komme med hvad vi har gået og lavet den sidste uge på TSE!

Søndag: I søndags holdte vi galla, det var super hyggeligt. Vi fik taget billeder med vores gallapartner (de billeder har jeg dog ikke - de kommer nemlig på slottets hjemmeside som er slottet.dk) Vi fik serveret mad af lærerne nogle af dem var klædt ud og andre var bare dem selv. Til forret fik vi laks og noget dressing (selv er jeg ikke den største fiske elsker så jeg spiste brød med dressing). Til hovderet fik vi noget steg, kartofler, sovs og salat det smagte også super godt! Til dessert fik vi islagkage, den var dog halvt smeltet da vi fik den, så det var ikke så sjovt.. Inden i mellem alle retterne var der forskellige indslag - eks. nogle priser, taler, sange - alt sådan noget man har til middage. Efter middagen skulle vi danse lance - fordi det er noget vi har øvet os på de sidste uger! Og det gik ret godt for alle! Efter lance var der fest (sodavandsfest) vi fik balkort, hvor vi så skulle danse med fire forskellige. Aftnen sluttede af med en omgang natmad kl 22 som var pølser!

Mandag: Mandag var = KONTAKTGRUPPE DAG - det vil sige at man er sammen med sin kontaktgruppe den dag. Vores kontaktgruppe var hjemme hos vores ene kontaktgruppe lærer. Til hver kontaktgruppe dag får man et hvis antal penge til aktiviteter/mad/det man vil bruge dem til. Vi valgte at bruge alle de penge vi kunne på mad og drikke så vi kunne få noget rigtig lækkert mad! Og det gjorde vi skam! Først lavede vi koldskål og spillede konge spil. Så spillede vi ellers bare konge spil hele dagen. Til aftensmad fik vi en masse forskelligt kød som vi grillede på grillen - NAAM hvor var det lækkert! Og til sidst vi vi dessert - der fik vi abemad (frugtsalat) med råcreme. Det er det mest hyggelige dag vi nogensinde har haft sammen i kontaktgruppen. Da klokken var 19:45 tog vi hjem til slottet igen.

Tirsdag: Den dag havde vi ''sport og spand'' det er en dag hvor man starter med at gøre rent (denne dag gjorde vi rent på fællesområderne) og efter frokost laver man så noget sport - I tirsdags spillede vi rundbold i forskellige grupper. Vi vandt dog ikke...

Onsdag: Onsdag stod på sommerlandsjælland - det var godt nok rigtig kedeligt, men meget hyggeligt og megt koldt... Vi var også lige en tur i deres badeland - NØØØØØØJ hvor var det koldt.... Vi blev om morgnen kørt til sommerland sjælland og vi blev hentet kl 17.

Torsdag: Stod den igen på sport og spand denne gang skulle vi gøre rent på værelserne så de nye elever kan flytte ind - den dag var der ikke noget sport, det kunne vi ikke nå. Torsdag var også den sidste aften på skolen, så alle var lidt kede af det..

Fredag: Tog vi på outro tur til Lyndby hvor vi skulle sove i telt for natten, vi lavede nogle forskellige aktiviteter mod hinanden. Det regnede mega meget og mit telt var ikke tæt, så der blev lidt vådt der inde.. Oscar, Anton, Emma og jeg lå inde i teltet hele aftnen og chillede, spillede kort og bare lå og snakkede det var super hyggeligt! Om morgnen sagde jeg farvel til victor, han skulle nemlig på bilferie til Italien - det var hårdt... Kommer nemlig ikke til at se ham i 5 uger...

Lørdag: Vi startede dagen med at pakke telte sammen og så tog vi ellers hjem. Da vi kom hjem og skulle have kontaktgruppe tid gik det op for mig at det var sidste gang vi var samlet sammen... Vi græd næsten alle... Efter kontaktgruppe tiden skulle der pakkes biler... Det var virkelig sørgerligt.. Også var det ellers tid til dimensionen... Der var forskellige taler, og sang og tilsidst skulle vi have vores afgangsbevis.. Da vi alle havde fået det skulle vi sige farvel til hinanden... Det er nok noget af det hårdeste jeg har prøvet.... Efer alle de kram og tårer... Så skulle vi forlade vores slot..

Jeg kommer til at savne slottet og dets fantastiske mennesker og lærer! TSE er i mit hjerte i en evighed!

OBS: billeder fra dagene kommer senere! Hold jer opdateret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar